U srijedu o alergijama kod djece sa dr Vranješom

Alergije su sve rasprostranjenija pojava sa kojom se suočavaju djeca još od najranijeg uzrasta, zbog čega oni i njihovi roditelji moraju voditi računa o mnogo detalja. Kako da prepoznati alergije kod djeteta, a zatim i postupaju, roditelji će imati priliku da porazgovaraju sa pedijatrom i alergologom Slobodanom Vranješom iz ordinacije MilMedika u Kutku za roditelje.

Udruženje Roditelji organizuje Kutak za roditelje u srijedu, 29. marta od 18 sati, u Donatorovoj Kidsland radnji na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza” u Podgorici. Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila prostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Roditelji će sa dr Vranješom moći da razgovaraju o različitim vrstama alergija, – kao na primjer polenske koja je sada aktuelna, ali i alergijama na hranu i da pitaju sve što ih interesuje o ovim temama.

Udruženje Roditelji poziva roditelje da prijave dolazak putem mail adrese roditeljski.kutak@roditelji.me zbog ograničenog broja mjesta. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.