OBAVJEŠTENJE ZA JAVNOST POVODOM OBILJEŽAVANJA SVJETSKOG DANA GLASA

U cilju podizanja svijesti građana o značaju zdravlja glasnih žica, a posebno ukazivanju na rizik za razvijanje raka grkljana, u svijetu se od 1999. godine 16. april obilježava kao Svjetski dan glasa.

13 apr 2018 0 comment  

Klinika za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju (ORL i MFH) Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), takođe organizuje obilježavanje Svjetskog dana glasa. Moto ovogodišnje kampanje u svijetu je “Napravi izbor- njeguj svoj glas!”.

Tim povodom dr Slavica Đurović i dr Ivana Mićević, ljekari Klinike za ORL i MFH, u ponedeljak, 16. aprila tekuće godine, obaviće preglede 25 zainteresovanih građana i to bez zakazivanja od strane izabranog doktora.

Pregledi će se obaviti u ambulanti za ORL (Poliklinika KCCG, prvi sprat) u periodu od 15:00h do 19:00h. Pravo na pregled imaće građani koji se u ponedjeljak, 16. 04. 2018. godine, prvi prijave na broj telefona 020 412 325 u terminu od 08:00h do 09:00h. Preporučujemo da se prijave građani koji imaju problem sa glasom.

Top Tweets

What are your #expectations for next #week? https://t.co/WvWbempLFb
U Brezni je upravo počeo naš #OnAct trening! https://t.co/QkjwLApYle
Ana Dautovic iz @UNICEFmne: "Regulacijom reklamiranja zamjenskog mlijeka se moze pozitivno uticati na ranu ishranu,… https://t.co/HNoaFPqH0f