Obavještenje za javnost

Klinika za otorinolaringologiju i maksiofacijalnu hirurgiju (ORL i MFH) Klničkog centra Crne Gore organizuje Dan otvorenih vrata povodom 16. aprila – Svjetskog dana glasa.

15 apr 2019 0 comment  

Naime, u utorak 16 aprila 2019. godine, od 15 do 19 sati u ambulanti za ORL (Poliklinika, prvi sprat), ljekar će obavljati specijalističke preglede bez zakazivanja od strane izabranog doktora i bez uputa.

Građani koji žele da obave prgled grkljana i glasnih žica toga dana, treba da se prijave u utorak (16. aprila) pozivanjem specijalističke ambulante za ORL u Kliničkom centru Crne Gore počevši od 9 sati, na broj 020 412 325.

U cilju podizanja svijesti građana o značaju zdravlja grkljana i glasnih žica a posebno o ukazivanju na rizik za razvijanje raka grkljana biće organizovni pregledi za prvih 20 zaineteresovanih građana koji se prijave na navedeni broj.

Napominjemo da je prilikom prijave za pregled neophodan JMBG.

Izvor: KCCG

Top Tweets

🎗📣🔛 Potpisivanjem Pariske deklaracije Podgorica, Bar i Bijelo Polje potvrđuju JASNO OPREDJELJENJE da budu dio razvi… https://t.co/hM5ohcgDDX
RT @k_voytsekhovich: Three Montenegran cities sign the Paris Declaration and take lead in HIV response in the Balkans. https://t.co/3vOsmTs
#FotoPriča III #Potpisivanje Pariske deklaracije u cilju okončanja epidemije AIDS-a 📸📸 https://t.co/LJ0QpwQe3Q